Goedkoopste Alles in 1In sommige gevallen is het goedkoper in het eerste jaar van je contract om te kiezen voor een internet, bellen en TV pakket, ook wel alles in 1 genoemd. Het is namelijk vaak zo dat internet providers je extra korting geven als je alle diensten bij dezelfde provider afneemt.

Goedkoopste internet, bellen & TV

De goedkoopste internet provider met een alles in 1 is momenteel NLEx. Dit maakt NLEx mogelijk door een vaste lage prijs aan te bieden gedurende 12 maanden voor hun DSL internet, bellen en televisie producten. De kwaliteit van TV wil nog weleens verschillen tussen DSL, Kabel en Glasvezel. Als je hier meer over wilt weten kan je onze pagina over TV kwaliteit bij internet providers bekijken.

Let wel op dat het niet bekend is wat de maandprijs van het abonnement zal zijn na de eerste 12 maanden in het contract. Wil je liever een uitgebreid zender pakket met een hoge internetsnelheid waarvan je weet wat je na het eerste jaar betaalt? Dan raden we aan om te kiezen voor Telfort of Online. Hieronder kan jij je postcode invullen om te checken wat voor type internet er op je adres beschikbaar is. In veel gevallen is het goedkoopste internet gewoon beschikbaar, maar het kan wel eens voorkomen dat je alleen kabel en glasvezel kan kiezen. De volgorde van de onderstaande abonnementen is op basis van welke het goedkoopste zijn.