Alles in 1 met mobiel voordeelSteeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet en bellen. Internet providers spelen hier op in door zogeheten ‘Quad Play’ abonnementen aan te bieden.

Dit zijn pakketten waarbij je alles in 1 combineert met een mobiel abonnement bij dezelfde provider. Waarom zou je kiezen voor een alles in 1 + mobiel abonnement? Providers geven je bij quad play abonnementen extra kortingen en aanbiedingen.

Op deze pagina geven we je een overzicht van welke alles in 1 + mobiel pakketten je kunt kiezen. Meer uitgebreide informatie vind je op de familie abonnementen met mobiel pagina.

Combivoordeel van Telfort

Telfort combivoordeel

Als je bij de goedkope internet provider Telfort je mobiele abonnement combineert met internet, bellen en TV voor thuis, dan kan je extra voordeel krijgen. Ideaal voor degenen die al een mobiel abonnement hebben bij Telfort en overwegen om over te stappen naar een andere internet provider. Bovendien kan je bij Telfort zelf kiezen welk voordeel je wilt ontvangen. Je hebt de keuze uit de volgende voordelen:

 • 2x zoveel MB’s, minuten en SMS’jes
 • Telfort veilig (PC beveiliging)
 • Gratis HBO pakket (HBO 1,2,3 & GO app)
 • Gratis opnemen pakket
 • Kids entertainment pakket (TV zenders gericht op kinderen)
 • € 5,- per maand korting op de factuur met interactieve TV

Je kan de voordelen van Telfort maandelijks aanpassen. Mochten je kinderen bijvoorbeeld te oud worden voor het kidspakket, dan kan je er voor kiezen om een gratis HBO pakket te nemen.

Meer Info

Combivoordeel van Ziggo

Ziggo combivoordeel

Na de fusie tussen Ziggo en Vodafone biedt Ziggo nu ook extra voordeel aan klanten aan die een mobiel abonnement afnemen bij Vodafone. Als je een internet abonnement hebt met minimaal 30 Mbit/s aan internetsnelheid en een TV pakket van Ziggo en minimaal één abonnement op Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black hebt, dan krijg je de volgende voordelen:

 • 2x zoveel MB’s op je mobiele abonnement
 • Gratis veilig online pakket t.w.v. € 6,95 p.m.
 • Keuze tussen: Sport, Kids of films en series pakket, inclusief het beste van HBO.

Het 4 in 1 pakket van Ziggo lijkt momenteel de beste op de markt. De gratis extra’s hebben een hoge waarde. Zo is het films en series pakket inclusief HBO, normaliter betaal je daar € 11,95 per maand voor, nu kan je deze dus gratis krijgen als je ook een mobiel abonnement van Vodafone neemt.

Meer Info

KPN Compleet

KPN Compleet

Momenteel heeft KPN Compleet het beste aanbod voor internet, bellen en TV met mobiel voordeel. In tegenstelling tot internet provider Telfort krijg je bij KPN alle voordelen. Je hoeft dus niet uit verschillende voordelen te kiezen, je krijgt ze echt allemaal. De voordelen van KPN Compleet met één mobiel abonnement zijn als volgt:

 • € 5,- korting per maand per mobiel abonnement
 • Keuze uit een HBO, TV Plus of kids pakket bij je TV aanbod
 • 2x zoveel MB’s in je databundel
 • Gratis onderling bellen

Wanneer je twee mobiele abonnementen bij internet provider KPN hebt en deze combineert met alles in 1, dan kan je onderling MB’s uitdelen. Zo kan iemand een uitgebreid mobiel abonnement nemen en MB’s schenken aan de ander.

Als je wilt weten of KPN of Telfort op jou adres beschikbaar is kan je bij ons je postcode invoeren. Je krijgt bij ons altijd het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement bovenaan te zien.

Meer Info

XS4ALL Compleet

Gezien KPN het moederbedrijf is van XS4ALL zal ook deze provider nu een compleet pakket met mobiel aanbieden. Omdat XS4ALL zelf geen mobiele provider is, kan je thuis internet, televisie en bellen van XS4ALL combineren met de mobiele abonnementen van KPN. De voordelen die je krijgt zijn hetzelfde als bij KPN. Een abonnement van XS4ALL is al te krijgen vanaf 35 euro per maand voor los internet.

XS4ALL Compleet met KPN Mobiel