alles in 1 met mobiel voordeel

Ga snel naar:


Steeds meer mensen zijn op zoek naar een combinatie voor thuis internet en mobiel bellen vanwege de aantrekkelijke extra’s. Internetproviders geven veel voordeel wanneer je kiest voor een combinatiepakket. Een aantal internetproviders speelt hier dan ook op in door zogeheten ‘Quad Play’ abonnementen aan te bieden, oftewel alles in 1 met mobiel.

Met quad play pakketten combineer je alles in 1 met een mobiel abonnement bij dezelfde provider. Vaak kun je kiezen welke extra voordelen je wil, naast de vaste voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een gratis sport tv zender zijn, maar ook dubbele data en belminuten voor je mobiele abonnement.

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van alles in 1 met mobiel dien je bij dezelfde provider je internet- en mobiele abonnement af te sluiten. Heb je momenteel al mobiele telefonie van: T-Mobile, KPN, Telfort, Vodafone? Vergelijk dan goedkoop internet voor thuis.

Goedkoopste internet

Op deze pagina vind je een overzicht van welke alles in 1 met mobiel pakketten er momenteel zijn en welke voordelen je krijgt per internetprovider.

Wil je meer weten over het combineren van meerdere mobiele abonnementen en groepskortingen via je internetprovider? We geven je meer uitgebreide informatie op de familie abonnementen pagina.

Combivoordeel van Telfort

Telfort combivoordeel

Als je bij de goedkope internet provider Telfort je mobiele abonnement combineert met internet, bellen en tv voor thuis, dan krijg je extra voordeel. Ideaal voor degenen die al een mobiel abonnement hebben bij Telfort en die overwegen om over te stappen naar een andere internet provider. Bovendien kies je zelf bij Telfort welk voordeel je wil ontvangen.

Combivoordeel van Telfort is inclusief:

  2x zoveel MB’s, minuten en SMS’jes
  Telfort veilig (PC beveiliging)
  Gratis HBO pakket (HBO 1,2,3 & GO app)
  Gratis opnemen pakket
  Kids entertainment pakket (TV zenders gericht op kinderen)
  € 5,- per maand korting op de factuur met interactieve TV

Je past de voordelen van Telfort maandelijks makkelijk zelf aan. Mochten je kinderen bijvoorbeeld te oud worden voor het kidspakket, dan kan je er voor kiezen om een gratis HBO pakket te nemen.

Meer Info

Combinatie voordeel Ziggo met Vodafone

Ziggo combivoordeel

Na de fusie tussen Ziggo en Vodafone biedt Ziggo nu ook extra voordeel aan klanten aan die een mobiel abonnement afnemen bij Vodafone. Je kunt nu bij VodafoneZiggo een internet abonnement combineren met minimaal 30 Mb/s aan internetsnelheid, een tv pakket van Ziggo en minimaal één abonnement op Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black.

VodafoneZiggo is inclusief:

  2x zoveel MB’s op je mobiele abonnement
  Gratis veilig online pakket t.w.v. € 6,95 p.m.
  Keuze tussen: Sport, Kids of films en series pakket, inclusief het beste van HBO.
  Gratis veilig online pakket.

Het 4 in 1 pakket van Ziggo lijkt is momenteel één van de beste op de markt. De gratis extra’s hebben namelijk een hoge waarde. Zo is het films en series pakket inclusief HBO. Normaliter betaal je daar € 11,95 per maand voor, nu krijg je deze gratis wanneer je ook een mobiel abonnement van Vodafone neemt.

Meer Info

KPN Compleet

KPN Compleet

Momenteel heeft KPN Compleet het beste aanbod voor internet, bellen en TV met mobiel voordeel. In tegenstelling tot internet provider Telfort krijg je bij KPN alle voordelen. Je hoeft dus niet uit verschillende voordelen te kiezen. Je krijgt ze gewoon allemaal.

KPN Compleet met mobiel is inclusief:

  € 5,- korting per maand per mobiel abonnement
  Keuze uit een HBO, TV Plus of kids pakket bij je TV aanbod
  2x zoveel MB’s in je databundel
  Gratis onderling bellen

Wanneer je twee mobiele abonnementen bij KPN afsluit en deze combineert met alles in 1, dan kan je onderling MB’s uitdelen. Zo kan iemand een uitgebreid mobiel abonnement nemen en MB’s schenken aan de ander.

Als je wil weten of KPN of Telfort op jouw adres beschikbaar is, voer dan je postcode in de vergelijker in. Je krijgt bij ons altijd het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement bovenaan te zien.

Meer Info

T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel

T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel

Bij T-Mobile kun je ook een combinatiepakket met mobiel en vast internet thuis nemen. T-Mobile biedt een heel voordelig alles in 1 pakket, dat past binnen veel budgetten.

Het goedkoopste internet haal je in huis voor maar €24,50 per maand.

Dit is een alles in 1 pakket, waarbij je een half jaar lang 20Mb/s ADSL of glasvezel internet geleverd krijgt, interactieve TV met meer dan 30 HD zenders, bellen tegen € 0,12 p.m. en nog meer. Na dit half betaal je € 44,50 p.m.

Goedkoop alles in 1 van T-Mobile combineer je eenvoudig je met een mobiel abonnement. Heb jij of een huisgenoot op jouw adres een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan is combineren zeer de moeite waard.

T-Mobile Mobiel+ Thuis Voordeel is inclusief:

  Iedere maand € 2,50 korting op je T-Mobile thuis factuur
  Geen activatiekosten op je vaste aansluiting
  Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor maar € 5,00 p.m. in plaats van € 12,50 p.m. (wisselen van pakket is mogelijk op ieder gewenst moment)
Meer Info

XS4ALL Compleet

XS4ALL Compleet

Tot slot biedt XS4ALL ook een combinatiepakket met mobiel en vast internet thuis. Internet van XS4ALL vormt samen met KPN Mobiel XS4ALL Compleet. Hoewel een alles in 1 pakket in combinatie met mobiel extra voordelig is kun je KPN Mobiel bij XS4ALL ook combineren met alleen internet.

Heb je al een mobiel abonnement van KPN? Neem dan internet van XS4ALL en profiteer zonder extra kosten van alle voordelen van XS4ALL compleet. Kies je voor internet van XS4ALL, dan ben je verzekerd van een super hoge kwaliteit provider. XS4ALL is maar liefst 5 keer uitgeroep tot beste internet provider van Nederland!

XS4ALL Compleet is inclusief:

  Iedere maand € 5,- korting op alle KPN Mobiel abonnementen op je adres
  Gratis zenderpakket: Plus- of FOX Sports Eredivisie van XS4ALL
  Verdubbeling van bel-, sms- en databundel van KPN Mobiel
  Gratis onderling bellen met alle XS4ALL- en KPN nummers op je adres
  Onderling delen van MB’s op hetzelfde adres met andere KPN Mobiel abonnementen
Meer Info