Alles in 1 met mobiel voordeel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een combinatie voor thuis internet en mobiel bellen vanwege de aantrekkelijke extra’s die internetproviders geven wanneer je kiest voor een combinatiepakket. Een aantal internetproviders speelt hier dan ook op in door zogeheten ‘Quad Play’ abonnementen aan te bieden, oftewel alles in 1 met mobiel.

Met quad play pakketten combneer je alles in 1 met een mobiel abonnement bij dezelfde provider. Vaak kun je kiezen welke extra voordelen je wil, naast de vaste voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een gratis sport TV zender zijn, maar ook dubbele data en belminuten voor je mobiele abonnement.

Op deze pagina geven we je een overzicht uit welke alles in 1 met mobiel pakketten je kunt kiezen en welke voordelen je krijgt per internetprovider.

Wil je meer weten over het combineren van meerdere mobiele abonnementen en groepskortingen via je internetprovider? We geven je meer uitgebreide informatie op de familie abonnementen pagina.

Ga snel naar:


Combivoordeel van Telfort

Telfort combivoordeel

Als je bij de goedkope internet provider Telfort je mobiele abonnement combineert met internet, bellen en TV voor thuis, dan kan je extra voordeel krijgen. Ideaal voor degenen die al een mobiel abonnement hebben bij Telfort en overwegen om over te stappen naar een andere internet provider. Bovendien kan je bij Telfort zelf kiezen welk voordeel je wilt ontvangen.

Je hebt de keuze uit de volgende voordelen:

  2x zoveel MB’s, minuten en SMS’jes
  Telfort veilig (PC beveiliging)
  Gratis HBO pakket (HBO 1,2,3 & GO app)
  Gratis opnemen pakket
  Kids entertainment pakket (TV zenders gericht op kinderen)
  € 5,- per maand korting op de factuur met interactieve TV

Je kan de voordelen van Telfort maandelijks aanpassen. Mochten je kinderen bijvoorbeeld te oud worden voor het kidspakket, dan kan je er voor kiezen om een gratis HBO pakket te nemen.

Meer Info

Combinatie voordeel Ziggo met Vodafone

Ziggo combivoordeel

Na de fusie tussen Ziggo en Vodafone biedt Ziggo nu ook extra voordeel aan klanten aan die een mobiel abonnement afnemen bij Vodafone. Je kunt nu een internet abonnement combineren met minimaal 30 Mb/s aan internetsnelheid, een TV pakket van Ziggo en minimaal één abonnement op Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black.

Bij deze combinatie krijg je de volgende voordelen:

  2x zoveel MB’s op je mobiele abonnement
  Gratis veilig online pakket t.w.v. € 6,95 p.m.
  Keuze tussen: Sport, Kids of films en series pakket, inclusief het beste van HBO.

Het 4 in 1 pakket van Ziggo lijkt momenteel de beste op de markt. De gratis extra’s hebben een hoge waarde. Zo is het films en series pakket inclusief HBO, normaliter betaal je daar € 11,95 per maand voor, nu kan je deze dus gratis krijgen als je ook een mobiel abonnement van Vodafone neemt.

Meer Info

KPN Compleet

KPN Compleet

Momenteel heeft KPN Compleet het beste aanbod voor internet, bellen en TV met mobiel voordeel. In tegenstelling tot internet provider Telfort krijg je bij KPN alle voordelen. Je hoeft dus niet uit verschillende voordelen te kiezen, je krijgt ze echt allemaal.

De voordelen van KPN Compleet met één mobiel abonnement zijn als volgt:

  € 5,- korting per maand per mobiel abonnement
  Keuze uit een HBO, TV Plus of kids pakket bij je TV aanbod
  2x zoveel MB’s in je databundel
  Gratis onderling bellen

Wanneer je twee mobiele abonnementen bij KPN hebt afgesloten en deze combineert met alles in 1, dan kan je onderling MB’s uitdelen. Zo kan iemand een uitgebreid mobiel abonnement nemen en MB’s schenken aan de ander.

Als je wilt weten of KPN of Telfort op jou adres beschikbaar is kan je bij ons je postcode invoeren. Je krijgt bij ons altijd het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement bovenaan te zien.

Meer Info

T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel

T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel

Tot slot biedt T-Mobile ook een combinatiepakket met mobiel en vast internet thuis. T-Mobile biedt een heel voordelig alles in 1 pakket, dat past binnen veel budgetten.

Het goedkoopte internet haal je in huis voor maar €24,50 per maand.

Dit is een alles in 1 pakket, waarbij je een half jaar lang 20Mb/s ADSL of glasvezel internet geleverd krijgt, interactieve TV met meer dan 30 HD zenders, bellen tegen € 0,12 p.m. en nog meer. Na dit half betaal je € 44,50 p.m.

Goedkoop alles in 1 van T-Mobile combineer je eenvoudig je met een mobiel abonnement. Heb jij of een huisgenoot op jouw adres een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan is combineren zeer de moeite waard.

Bij T-Mobile Mobiel+ Thuis Voordeel krijg je:

  Iedere maand € 2,50 korting op je T-Mobile thuis factuur
  Geen activatiekosten op je vaste aansluiting
  Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor maar € 5,00 p.m. in plaats van € 12,50 p.m. (wisselen van pakket is mogelijk op ieder gewenst moment)

Meer Info