Goedkoopste Alles in 1In sommige gevallen is het goedkoper in het eerste jaar van je contract om te kiezen voor een internet, bellen en TV pakket, ook wel alles in 1 genoemd. Het is namelijk vaak zo dat internet providers je extra korting geven als je alle diensten bij dezelfde provider afneemt.

Goedkoopste internet, bellen & TV

De goedkoopste internet provider met een alles in 1 is momenteel NLEx. Dit maakt NLEx mogelijk door een vaste lage prijs aan te bieden gedurende 12 maanden voor hun DSL internet, bellen en televisie producten. De kwaliteit van TV wil nog weleens verschillen tussen DSL, Kabel en Glasvezel. Als je hier meer over wilt weten kan je onze pagina over TV kwaliteit bij internet providers bekijken.

Let wel op dat het niet bekend is wat de maandprijs van het abonnement zal zijn na de eerste 12 maanden in het contract. Wil je liever een uitgebreid zender pakket met een hoge internetsnelheid waarvan je weet wat je na het eerste jaar betaalt? Dan raden we aan om te kiezen voor Telfort of Online. Hieronder kan jij je postcode invullen om te checken wat voor type internet er op je adres beschikbaar is. In veel gevallen is het goedkoopste internet gewoon beschikbaar, maar het kan wel eens voorkomen dat je alleen kabel en glasvezel kan kiezen. De volgorde van de onderstaande abonnementen is op basis van welke het goedkoopste zijn.

Alles in met mobiel

Hoewel een alles in 1 pakket in veel opzichten voordeliger kan zijn, nemen alles in 1 pakketten met mobiel juist steeds meer in populariteit toe. Deze ‘Quad play’ pakketten worden al door een aantal providers aangeboden, waarvan KPN Compleet en Telfort Combivoordeel de bekendste zijn. Maar ook Ziggo biedt tegenwoordig alles in 1 met mobiel aan, in combinatie Vodafone.

Maak je veel gebruik van je mobiele telefoon? En wil je weten wat voor extra voordeel alles in 1 met mobiel je kan opleveren? Check dan onze alles in 1 met mobiel voordeel pagina voor het complete overzicht.