Glasvezel Provider

Goedkoopste glasvezelproviders

Glasvezel providers kunnen het snelste internet aanbieden dat momenteel in Nederland beschikbaar is. Met name kenmerkt glasvezel zich door een even hoge download- en uploadsnelheid aan te bieden.

Steeds meer gemeente nemen het initiatief om glasvezel aan te leggen, het kan dus zomaar zijn dat er al glasvezel internet op jou adres beschikbaar is. Dit kan je altijd bij ons checken door je postcode in te voeren. Hierbij kijken we in het systeem welke verbindingen er bij jou woning beschikbaar zijn.

Alles in 1 glasvezel

Mocht je al weten dat er een glasvezel aansluiting bij je woning aanwezig is, dan kan je hieronder de internet, bellen en TV pakketten van de glasvezel providers met elkaar vergelijken. Let op dat we hierbij slechts 1 pakket per provider laten zien. Voor een volledig overzicht raden we aan om onze alles in 1 glasvezel check uit te voeren. Zoals je ziet kan je al snel veel geld besparen door voor de goedkoopste glasvezel aanbieder te kiezen. Op jaar basis kan je al snel meer dan € 250,- besparen door voor een goedkopere aanbieder te kiezen. De maandprijzen die we hierboven hanteren zijn een gemiddelde van wat je per maand kwijt bent aan een glasvezel abonnement.

Vul hieronder je postcode in en bekijk of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres en wat de goedkoopste glasvezelinternet provider is.

Geen glasvezel

Jammer genoeg zijn er nog veel plaatsen in Nederland waar nog geen glasvezel is aangelegd, dan kun je kiezen voor ADSL of Kabel. Klik op de onderstaande button om alle internetpakketten te zien.


Alle internet pakketten vergelijken