Goedkoopste internet ouderen

Ga snel naar:


Wat is het goedkoopste internet voor ouderen?

Omdat ouderen het internet op een andere manier gebruiken en geen razendsnel internet nodig hebben is het goedkoopste ADSL internet al te krijgen vanaf € 24,08 p.m. met 20/2 Mb/s. Wilt u ook kunnen bellen en tv kijken? Dan heeft u het goedkoopste alles in 1 abonnement met 20/2 ADSL internet voor € 37,00 p.m.

Goedkoop internet met ADSL vaak voldoende

Als het om internet gaat, gebruiken ouderen het internet op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld studenten en gezinnen. Het grote voordeel is dat de meeste ouderen helemaal geen behoefte hebben aan razendsnel internet wat betekent dat u met weinig Mbit/s goed uit de voeten kunt. In bijna alle gevallen is dat tevens het goedkoopste internet dat geleverd wordt.

Besteedt u uw tijd vooral aan het opzoeken van informatie, het versturen van e-mails, bankzaken, online winkelen en af en toe sociale media? Dan is het goedkoopste internet met ADSL met 20/2 Mbit/s internetsnelheid een prima oplossing.

Heeft u momenteel een internetabonnement met meer snelheid? Overweeg dan over te stappen naar de goedkoopste internetprovider.

Goedkoop ADSL internet voor ouderen

Goedkoop internet voor ouderen is zo wel heel dichtbij, want een abonnement met weinig M/bits hoeft dus zeker niet veel te kosten. Bent u benieuwd wat u betaalt voor een goedkoop internet abonnement? We geven u hieronder een overzicht van het goedkoopste internet op dit moment bij diverse providers.

Internet

20/2 Mb/s ADSL

Prijs details

€ 25,- p.m.
€ 30,- activatiekosten

Maandprijs

€ 27,50

Meer Info

Internet

20/2 Mb/s ADSL

Prijs details

€ 27,00 p.m.
€ 30,- activatiekosten

Maandprijs

€ 29,50

Meer Info

Internet

100/30Mb/s ADSL

Prijs details

€ 32,- p.m.
Geen activatiekosten
3 maanden € 22,- p.m.

Maandprijs

€ 29,50

Meer Info

Goedkoopste alles in 1

Wat voor veel ouderen nog steeds belangrijker is dan snel internet, is een uitgebreid TV zender aanbod en een vaste telefoonlijn. Ouderen kijken gemiddeld het meeste aantal uren TV en bellen nog het vaakst met de vaste telefoon.

Daarom zijn alles-in-1 pakketten, met een lage internet snelheid, maar met veel TV zenders in trek. Bent u benieuwd wat u per maand betaalt voor een alles-in-1 pakket met goedkoop internet? Hieronder geven we een overzicht van de goedkoopste alles-in-1 pakketten met veel TV zenders, een lage internetsnelheid en vaste telefonie.

Internet, tv en bellen

100/10 Mb/s ADSL
70 (44 HD) zenders
€ 0,10 bellen

Prijs details

€ 39,95 p.m.
Geen activatiekosten
9 maanden € 29,95 p.m.

Maandprijs

€ 32,45

Meer Info

Internet,bellen en tv

30/3 Mb/s ADSL
75 (29 HD) zenders
€ 0,11 bellen

Prijs details

€ 39,- p.m.
Geen activatiekosten
6 maanden € 29,- p.m.

Maandprijs

€ 34,-

Meer Info

Internet, bellen en tv

20/2 Mb/s ADSL
34 (19 HD) zenders
€ 0,11 bellen

Prijs details

€ 35,- p.m.
Geen activatiekosten
24 maanden
6 maanden € 31,- p.m.

Maandprijs

€ 35,50

Meer Info

Wilt u meer internet of alles-in-1 pakketten vergelijken? Vul dan de postcodecheck hieronder in en vind het goedkoopste internet dat bij u past.

Postcodecheck Vergelijken bespaart al snel meer dan € 200,- per jaar!