Sluit je een goedkoop internet en tv abonnement af, dan kun je bij je provider gratis gebruik maken van een eigen tv app binnen je abonnement. Neem bijvoorbeeld de tv apps: Ziggo Go, KPN iTV en TV Anywhere van T-Mobile. Met de tv app van je provider haal je extra voordeel uit je internet en tv abonnement en kijk je naar de populairste tv-zenders (en extra zenderpakketten) op al je apparaten, waar en wanneer jij wilt.

Online tv kijken met de tv app van je internet provider

Een gratis tv app binnen je internet en tv abonnement is een handige aanvulling op, of alternatief voor tv kijken via de televisie. Met de tv app ben je uiterst flexibel en kijk je online tv op al je apparaten, thuis of onderweg, wanneer het jou uitkomt. En het kost je niets extra. Zo kijk je bij veel providers naar de meest gangbare en bekende zenders, ook in HD kwaliteit.

Met de tv app is de tijd dat je thuis op de bank moet blijven zitten om je favoriete programma te kijken echt voorbij. Je kijkt namelijk tv waar je wilt en wanneer je wilt, binnen heel de EU. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat binnen Europa. Dan neem je tv naar de meeste landen gewoon mee op je mobiele apparaten. Ook hoef je niet meer te strijden om de afstandsbediening thuis. De tv app kan namelijk bij vrijwel iedere provider op 3 apparaten tegelijk worden gebruikt.

Het enige wat je nodig hebt om je tv app te gebruiken is een snelle en stabiele internetverbinding via Wifi. Gebruik je de tv app ook via 3G of 4G? Houd er dan wel rekening mee dat dit flink wat data verbruikt.

Meer tv zonder extra kosten

Nu is een aantal zenders al wel gratis online te bekijken, zoals de publieke zenders NOS 1, 2 en 3, maar een heleboel zenders ook niet. Wil je naast goedkoop internet en tv niet extra hoeven betalen voor een losse tv app om je favoriete zenders te bekijken? Dan is de tv app van je provider een handige uitkomst om het beste van tv te kijken. Voor betaalde tv apps zoals KPN Play of NL Ziet betaal je al gauw tussen de €7,95 tot €11,95 per maand extra.

De voordelen van de providers tv app in het kort:

  • ▪ Overal online tv kijk binnen de EU op al je apparaten
  • ▪ Geen last van elkaar als je allemaal wat anders wilt zien
  • ▪ Je bepaalt zelf waar en wanneer je wilt kijken

Ben je op zoek naar een provider met goedkoop internet en tv? Bekijk dan de mogelijkheden van de gratis tv app per provider.

De tv app is gratis te downloaden voor smartphones, tablets, laptops en desktops via de Playstore of App Store. Bij vrijwel alle providers kun je op maximaal 3 apparaten tegelijk live televisie kijken, ideaal als je allemaal thuis wat anders wil zien. Het verschilt per provider hoeveel zenders je kunt kijken via de tv app en wat de minimale technische vereisten zijn voor je smartphone of tablet om de tv app te kunnen gebruiken. Ook verschilt het wat voor extra functies je hebt met de tv app, zoals opnemen en terugkijken. We hebben per provider meteen voor je uitgezocht hoeveel zenders je kunt bekijken via de tv app.

Interactieve TV app vergelijken

ProviderTV appAantal zendersApparaten
ZiggoZiggo Go80 Zenders3 Apparaten
KPNiTV App60 zenders3 Apparaten
T-mobileTv Anywhere28 Zenders3 Apparaten
XS4ALLXS4ALL Televisie48 Zenders3 Apparaten
Tele2Online TV30 Zenders3 Apparaten
Online.nlCanal Digitaal TV App64 Zenders3 Apparaten

Ziggo Go

Van alle providers biedt de Ziggo Go tv app je verreweg de meeste interactieve tv mogelijkheden. Met Ziggo Go kijk je naar ruim 80 zenders, kun je programma’s tot 7 dagen terugkijken, en stel je programma opnames in op je Mediabox XL wanneer je internet en tv hebt. Met Ziggo Go kijk je daarnaast ook (offline) Movies & Series op al je apparaten bij internet en tv (Complete en Max pakketten). Zo kijk je ook naar de beste blockbusters wanneer jij dat wilt. Bovendien is Ziggo Go ook de enige aanbieder van HBO in Nederland, zodat je grote HBO shows zoals Game of Thrones hier ook kan kijken.

Het belangrijkste verschil Met de Ziggo Go tv app en die van andere providers is dat deze ook gratis te downloaden bij een los internet abonnement. Hiermee is Ziggo de enige provider waarbij het niet uitmaakt wat voor internet abonnement je kiest om de tv app te kunnen gebruiken. Wel heb je meer mogelijkheden met de Ziggo Go tv app wanneer je naast internet ook online tv bij je pakket kiest.

Wil je goedkoop internet en tv en het meeste uit je internet abonnement halen? Bekijk dan bij welke internet provider je het meeste kijkplezier geeft met de gratis tv app.