Goedkoopste internet en BellenBen je geen echte TV-kijker en vind je de televisie zenders tegenwoordig niet meer interessant omdat er nooit iets op TV is voor jou, maar wil je wel kunnen bellen? Dan is een goedkoop internet en bellen abonnement iets voor jou!

Vaste telefoonlijn

Je kan er voor kiezen om snel internet te nemen met een vaste telefoonlijn bij de goedkoopste internetprovider. Met snel internet van meer dan 50 Mbit/s kan je ongestoord video’s streamen op Netflix in HD of 4K kwaliteit. Zo heb je ook zelf in de hand wanneer je video’s kijkt en ben je niet afhankelijk van uitzendtijden op televisie. Video on demand diensten zoals Netflix en KPN Play bieden je de flexibiliteit die steeds meer mensen zoeken: zelf beslissen wanneer en wat je kijkt. Een vaste telefoonlijn krijg je vaak zelfs gratis door je internet provider geleverd.

Goedkoopste internet en bellen ADSL providers

Als je al van een TV-signaal bent voorzien dan is het de goedkoopste optie om telefonie en internet via een ADSL internet provider te laten lopen, bijvoorbeeld in het geval van Sateliet-TV of Digitenne. De onderstaande providers bieden de goedkoopste internet + bellen abonnementen aan.

Goedkoopste internet en bellen kabel providers

Omdat kabelproviders in de basis in internet en televisie voorzien, is het niet mogelijk om een pakket te nemen met internet en telefonie, zonder een TV abonnement. Wil je geen TV abonnement? dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ADSL internet provider in het voorzien van Internet. Met de vergelijker op deze pagina kan je alle internet + bellen abonnementen vergelijken. Wil je misschien toch af en toe TV kijken? Dan is het goedkoper om een internet, bellen en TV pakket van Ziggo te nemen. Voor een kleine meerprijs krijg je een grotere waarde terug in het ruime televisie aanbod.

Onbeperkt bellen bij je internet provider

Bij een vaste telefoonlijn bieden internet providers ook uitbreidingsmogelijkheden aan, zoals onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en het buitenland. Onbeperkt bellen via een vaste telefoonlijn is met name zeer geschikt voor ouderen of zzp’ers. Als je veel belt is het voordeliger om je telefonie pakket uit te breiden. Kies dan niet voor betalen per minuut, maar een vaste prijs per maand. Hieronder zie je wat onbeperkt bellen kost per internet provider.

ProviderOnbeperkt bellen
KPN bellen opties
 • Op avonden en in het weekend in Nederland en 44 landen naar vaste en mobiele nummers voor € 9,50 extra per maand (Dit abonnement krijg je op maandag t/m vrijdag tussen 19:00 en 08:00 én in het weekend)
 • In Nederland en 44 landen naar vaste en mobiele nummers voor € 16,50 extra per maand
Online bellen opties
 • In Nederland naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
 • In Nederland naar mobiele nummers voor € 5,- extra per maand
 • In Europa naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
 • Buiten Europa naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
Tele2 bellen opties
 • In Nederland naar vaste en mobiele nummers voor € 12,- extra per maand
 • In 33 Europese landen naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
Telfort bellen opties
 • In Nederland naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
 • In Nederland naar mobiele nummer voor € 5,- extra per maand
 • In buitenland naar vaste nummers voor € 5,- extra per maand
XS4ALL bellen opties
 • In de Benelux naar vaste en mobiele nummers voor € 17,50 extra per maand
 • In de Benelux en 40 andere landen naar vaste en mobiele nummer voor € 22,50 extra per maand
Ziggo bellen opties
 • In Nederland naar vaste en mobiele nummers voor € 10,95 extra per maand