Goedkoopste internet en TVHet goedkoopste internet en TV is ideaal voor wie niet per se een vaste telefoonlijn in huis willen hebben. Hoewel bij veel providers de telefoon aansluiting gratis is bij een alles-in-1 pakket, betaal je bij de meeste providers nog steeds een vast bedrag per maand om te kunnen bellen. Is een vaste telefoonlijn voor jou niet nodig? Check dan in onze vergelijker welke provider de goedkoopste internet en TV abonnementen aanbiedt.

Veel goedkope internet providers bieden je tegenwoordig gratis interactieve TV aan. De enige uitzondering hierop is Tele2. Je kunt bij Tele2 wel interactieve TV afnemen, maar je betaalt hier dan wel een klein bedrag extra per maand voor.

Goedkoopste internet en TV

Wat ook belangrijk is bij het uitzoeken van je internet en TV abonnement, is hoeveel TV ontvangers je maximaal kan krijgen per provider. Als je met een groter gezin bent en meerdere televisies in gebruik hebt, is het verstandig om te kijken hoeveel extra kosten hierbij komen. Over het algemeen bieden internet providers altijd wel de mogelijkheid om een extra TV ontvanger te huren. Af en toe kan je zelfs via je provider een ontvanger aanschaffen tegen een voordelig tarief.

Los TV abonnement

Het kan ook goedkoper zijn om een los TV abonnement te nemen bij KPN, Ziggo of Canal Digitaal als je geen interesse hebt in een vaste telefoonlijn of goedkoop internet abonnement. Bij Ziggo heb je de keuze tussen kabel televisie met een analoog, digitaal of HD signaal. Als je liever los TV ontvangt bij KPN dan is de enige optie om Digitenne te nemen. Hierbij krijg jij je televisie signaal via de radiofrequentie geleverd. Wil je vaste televisie via de internet verbinding? dan dien je bij KPN ook een internet abonnement afnemen. Met Canal Digitaal kan je via de satelliet je televisie signaal ontvangen. Het voordeel hiervan is dat je de meeste televisie zenders kan ontvangen. De kwaliteit van televisie is echter beter via de kabel.