Goedkoopste internet en TVGoedkoop internet en tv is ideaal voor wie niet per se een vaste telefoonlijn in huis willen hebben. Hoewel bij veel providers de telefoon aansluiting gratis is bij een alles-in-1 pakket, betaal je bij de meeste providers nog steeds een vast bedrag per maand om te kunnen bellen. Is een vaste telefoonlijn voor jou niet nodig? Check dan in onze vergelijker welke provider goedkoop internet en tv aanbiedt.

Veel goedkope internet providers bieden je tegenwoordig gratis interactieve TV aan. De enige uitzondering hierop is Tele2. Je kunt bij Tele2 wel interactieve TV afnemen, maar je betaalt hier dan wel een klein bedrag extra per maand voor.

Goedkoop internet en tv

Wat ook belangrijk is bij het uitzoeken van je internet en TV abonnement, is hoeveel tv ontvangers je maximaal kan krijgen per provider. Als je met een groter gezin bent en meerdere televisies in gebruik hebt, is het verstandig om te kijken hoeveel extra kosten hierbij komen. Over het algemeen bieden internet providers altijd wel de mogelijkheid om een extra tv ontvanger te huren. Af en toe kan je zelfs via je provider een ontvanger aanschaffen tegen een voordelig tarief.