Goedkoop internet thuis

Je wilt gewoon goedkoop internet voor thuis en verder geen poespas? Bekijk dan onderstaand overzicht met het goedkoopste internet van dit moment. Een los internet abonnement helemaal niet duur hoeft te zijn. We hebben de meest gekozen goedkoopste internet abonnementen voor je op een rij gezet in het overzicht hieronder.

Doorgaans is ADSL internet het goedkoopste internet pakket dat beschikbaar is. Ben je op zoek naar sneller internet dan ADSL? Kies dan voor stabiel en snel kabel internet van Ziggo. Of bekijk met de postcodecheck of het razendsnelle glasvezel internet al op jouw adres is uitgerold. T-Mobile levert goedkoop internet met het supersnelle glasvezel tot maar liefst 750 Mb/s. Daarnaast leveren ook andere providers snel en goedkoop glasvezel aan.

Goedkoop internet thuis - Meest gekozen

ProviderSnelheidPrijs p/mKorting
NLEx100/10 Mbit/s
ADSL
€35,00€5,05Bekijk
Online.nl100/30 Mbit/s
ADSL
€34,00€40,00Bekijk
T-Mobile50/50 Mbit/s
Glasvezel
€32,50€0,00Bekijk
Tele220/2 Mbit/s
ADSL
€25,00€3,00Bekijk
Ziggo50/5 Mbit/s
Kabel
€46,50€6,55Bekijk

Internet thuis

Bijna iedereen kan thuis een breedband internetverbinding krijgen. Alleen in enkele buitengebieden en het platteland is een stabiele breedband internetverbinding nog geen optie. Daar biedt 4G voor thuis bijna altijd de oplossing.

Welke internet snelheden kan ik thuis krijgen?

ADSL internet

Minimaal 20/2 Mbit/s
Maximaal 100/10 Mbit/s

Kabel internet

Minimaal 40/4 Mbit/s
Maximaal 400/40 Mbit/s

Glasvezel internet

Minimaal 50/50 Mbit/s
Maximaal 750/750 Mbit/s

Snel breedband internet thuis

Je hebt de keuze uit drie verschillende breedbandnetwerken met een andere achterliggende techniek. In vrijwel alle stedelijke gebieden is ADSL internet en snel kabel internet verkrijgbaar. In de meeste huizen zit dan ook een telefoonaansluiting en coax-kabel aansluiting, zodat je keuze hebt welke breedbandverbinding voor jou de beste is.

Glasvezel, de nieuwste en snelste techniek, is nog niet overal te krijgen, maar wordt op steeds meer plaatsen uitgerold. Met de postcodecheck zie je snel en eenvoudig of glasvezel internet op jouw adres al beschikbaar is.

ADSL, kabel of glasvezel internet

Heb je aan standaard internet thuis met snelheden tot 100 Mb/s voldoende? Dan is goedkoop ADSL internet via de telefoonlijn voor jou waarschijnlijk de beste keuze.

Of is het juist belangrijk dat je stabiel en snel internet hebt? Dan is internet thuis via de TV-kabel mogelijk een betere oplossing. Daarmee kun je internetten tot snelheden van 400 Mb/s.

Is op jouw adres al aangesloten op een glasvezel netwerk? Met razendsnel glasvezel internet kun je even snel uploaden als downloaden. Bovendien is glasvezel internet in veel gevallen tegenwoordig goedkoper dan het relatief dure kabel internet.

Wil je internet thuis aanvullen met tv-kijken? Bekijk dan alles in 1 pakketten per type internet verbinding voor de hoogste pakket korting en leuke extra’s, zoals extra sport tv zenders of een Wifi versterker.

Bekijk internet thuis

Alleen internet thuis

Steeds meer huishoudens kiezen tegenwoordig voor alleen internet. Waarom? Lang niet iedereen kijkt meer traditioneel televisie. En bellen, dat doen veel mensen met hun mobiel.

Tegelijkertijd groeit het aantal abonnementen op video on demand diensten en online streamingdiensten flink, zoals Netflix en Videoland. En om naar jouw persoonlijke aanbod on demand te kijken moet je natuurlijk wel een internet verbinding hebben.

Kijk jij ook liever naar een persoonlijk aanbod dan naar standaard televisie? Dan is de combinatie van een goedkoop internet abonnement met online tv kijken misschien wel wat voor jou. Vergelijk alle losse internet abonnementen voor thuis eenvoudig met onze internetvergelijker.

goedkoopste internet provider

Internet thuis vergelijken

Heeft de bovenstaande informatie nog niet voldoende duidelijk gemaakt welke opties er voor internet thuis mogelijk zijn, of wil je gewoon op je gemak alle opties bekijken? Geen enkel probleem!

Internet thuis vergelijken gaat makkelijk en snel in onze vergelijker. De vergelijker is er speciaal op ingericht om soepel een goed overzicht te geven van alle internet providers. Met behulp van de postcode krijg snel een duidelijk overzicht van allee internet thuis pakketten op jouw adres. Zo vind je altijd een alleen internet, internet en tv of alles in 1 pakket dat bij je past.

4G voor thuis

Kun je geen thuis geen stabiele internet verbinding krijgen omdat je in een buitengebied woont met slecht bereik, zoals het platteland, haven of een camping? In dat geval is 4G voor thuis van T-Mobile en Sneller Internet Buitengebied van KPN waarschijnlijk de oplossing.

Hoe werkt het precies? Je maakt gebruik van de mobiele zendmasten van T-Mobile en KPN en een 4G modem. Het mobiele signaal vanuit de zendmast wordt omgezet in een Wifi signaal bij je thuis via het 4G modem. Zo kun je zorgeloos internetten.

T-Mobile Unlimited 4G voor thuis

Met een abonnement op 4G voor thuis van T-Mobile krijg je maandelijks unlimited data. Geen datalimieten meer en geen gedoe (behoudens de fair use policy). Dat betekent dat je in principe zoveel kunt internetten als je wilt.

De internet snelheden die je haalt met 4G voor thuis zijn vergelijkbaar met het goedkoopste internet met ADSL, zo’n 25 Mb/s. Kies voor het goedkoopste ‘Sim Only abonnement’ wanneer één apparaat met Wifi verbinden voldoende is.

We raden aan te kiezen voor het ‘Sim en 4G-router’ abonnement wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd met Wifi wil kunnen verbinden. Heb je naast een router extra versterking nodig van het 4G-sginaal? Kies dan voor het meest uitgebreide pakket ‘Sim en 4G-Router met antenne’.

KPN Sneller Internet Buitengebied

Naast T-Mobile biedt KPN één standaard pakket voor mobiel internet voor thuis. KPN Internet Sneller Buitengebied is een aanvulling op je vaste internet abonnement voor thuis.

Heb je op een zeker moment slecht bereik? Dan schakel je automatisch over mobiel internet voor thuis, zonder datalimiet. Dat betekent dat je zoveel kunt internetten als je wilt. Bij KPN ligt de gemiddelde internetsnelheid iets lager dan bij T-Mobile, namelijk 20 Mb/s.

Goedkoop alles in 1 met mobiel

Ben je op zoek naar alles in 1? Je alles in 1 pakket combineren met je mobiele abonnement kan bij steeds meer providers. Dit biedt je een hoop voordelen, waardoor standaard korting op je factuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden van alles in 1 met mobiel? Vergelijk goedkoop alles in 1 met mobiel.

Goedkoop internet en bellen

Is tv kijken via een regulier zenderaanbod niets voor jou, maar wil je wel vast kunnen bellen tegen lage belkosten? In dat geval is een pakket met internet en bellen iets voor jou. Een vaste telefoonlijn is bij veel providers bovendien gratis.

Goedkoopste alles in 1

Wil je internet thuis aanvullen met tv-kijken? Bekijk dan alles in 1 pakketten per type internet verbinding voor de hoogste pakket korting en leuke extra’s, zoals extra sport tv zenders of een Wifi versterker.