Goedkoopste internet abonnementHeb je geen interesse in een vaste telefoonlijn of televisie abonnement? Dan kan je er voor kiezen om alleen een internet abonnement te nemen bij de goedkoopste internet provider. Je hebt tegenwoordig al goedkoop internet met snelheden tot 100 Mbit/s.

Besteedt jij je tijd veel online en speel je regelmatig games waardoor je een hoge downloadsnelheid nodig hebt? Dan raden we je aan om te kiezen voor Tele2 of Ziggo. Bij Tele2 krijg je razendsnel internet via DSL voor de laagste prijs. Mocht er op jouw adres echter geen snel DSL internet beschikbaar zijn, dan raden we je aan te kiezen voor Ziggo. Via de kabel kan je snelheden tot wel 300 Mbit/s binnenhalen. Let wel op dat je bij de abonnementen van Ziggo voor het goedkoopste internet ook analoge kabel televisie geleverd krijgt.

Goedkoopste internet abonnementen

Het goedkoopste internet wordt je geleverd via de telefoonlijn en is te krijgen bij ADSL providers. Nagenoeg ieder huishouden in Nederland kan gebruik maken van dit type internet. Slechts op enkele locaties is dit niet beschikbaar. In dat geval ben je aangewezen op kabel providers. Het voordeel van kabel internet is dat dit signaal zeer stabiel is en je bijna altijd de maximum snelheid krijgt die beloofd is. Het snelst mogelijke internet wat te krijgen is, sluit je af bij glasvezel providers. Wil je razendsnel en goedkoop glasvezel internet? T-Mobile levert supersnel en betaalbaar internet vanaf 50 MB/s. Let wel op dat dit type internet beperkt beschikbaar is in Nederland. Vul hieronder je postcode in om te kijken wat het goedkoopste internet op jou adres is en uit welke snelheden, providers en verbindingen je kan kiezen.