Goedkoopste internet abonnementMocht je geen interesse hebben in een vaste telefoonlijn of televisie abonnement, dan kan je er voor kiezen om alleen internet te nemen bij de goedkoopste provider. Je hebt tegenwoordig al goedkoop internet met snelheden tot 100 Mbit/s.

Mocht jij je tijd veel online besteden en speel jij regelmatig games en heb je een hoge downloadsnelheid nodig? Dan raden we aan om te kiezen voor Tele2 of Ziggo. Bij Tele2 krijg je razendsnel internet voor de laagste prijs. Mocht er op je adres echter geen snel DSL internet beschikbaar zijn, dan kan je beter kiezen voor Ziggo. Via de kabel kan je snelheden tot wel 300 Mbit/s binnenhalen. Let wel op dat je bij de abonnementen van Ziggo voor het goedkoopste internet ook analoge kabel televisie geleverd krijgt.

Goedkoopste internet abonnementen

Het goedkoopste internet maakt gebruik van de telefoonlijn en is te krijgen bij ADSL providers. Nagenoeg ieder huishouden in Nederland kan gebruik maken van dit type internet, slechts op enkele plekken is dit niet beschikbaar. In dat geval ben je aangewezen op kabel providers. Het voordeel van kabel internet is dat dit signaal zeer stabiel is en je nagenoeg altijd de maximum snelheid krijgt die beloofd is. De snelste mogelijk die je hebt kan je krijgen bij glasvezel providers. Let wel op dat dit type internet beperkt beschikbaar is in Nederland. Hieronder kan je jouw postcode invoeren om te kijken wat het goedkoopste internet voor op jou adres is en welke snelheden, providers en verbindingen je uit kan kiezen.