Ruim 10 jaar internet vergelijken
24/7 overstappen
Gegarandeerd geld besparen

Wie zijn wij?

Wij van goedkoopste internet provider zijn een jonge en gezellige groep experts op het gebied van internet, noem ons gerust internet fanatiekelingen. We zijn al ruim 10 jaar actief binnen de internet vergelijkingsmarkt in Nederland en zijn onderdeel van Vergelijkgroep B.V., specialist in vergelijkingswebistes.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou als consument informeren over de ins- en outs van alle internet providers en- abonnementen en antwoord geven op veelgestelde vragen over internet vergelijken.

Onze kennis delen we met alle liefde. Want onze missie is dat ieder huishouden geld kan besparen op inmiddels één van de basis behoeften: een goede internetverbinding. Wij begrijpen dat je je vaste lasten graag zo laag mogelijk houdt, wij namelijk ook. Daarom helpen we je dan ook graag bij je zoektocht naar de goedkoopste internet provider, zodat goedkoop internet voor iedereen binnen handbereik is.

Over onze internet vergelijker

In onze onafhankelijke vergelijker bepalen we de volgorde van internet abonnementen op basis van de goedkoopste internet provider. Daarom vind je het goedkoopste internet abonnement altijd bovenaan in de resultaten. Wij oefenen geen invloed uit op de resultaten en plaatsen pakketten dan ook niet hoger of lager.

De resultaten uit de vergelijker houden we bovendien graag zo transparant mogelijk. En daarom geven we je de belangrijkste pakketinformatie mee, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo zie je bijvoorbeeld exact wat de maandprijs is, de jaarprijs en of je aansluitkosten betaalt voor je nieuwe abonnement. In de totaalprijs zijn alle kosten verrekend.

Wij staan daarnaast, net zoals de meeste andere internetvergelijkers, los van de providers die we vergelijken. We varen onze eigen koers. We hebben dan ook geen verplichtingen naar providers toe. Hoe betalen wij onze huur? Wanneer je een internet abonnement bestelt via één van onze links die je naar de website van een provider leidt, krijgen wij hier commissie over.

Overstappen via Goedkoopste Internet Provider:

  • Uitgebreide postcodecheck
  • Onafhankelijk, objectief en compleet
  • ADSL, kabel en glasvezel vergelijken
  • Prijzen dagelijks up-to-date
  • Gratis overstapservice
Ik wil overstappen

Het Vergelijk Keurmerk

Het komt vaak genoeg voor dat concurrenten op de vergelijkingsmarkt op de één of andere manier de resultaten uit de vergelijking beïnvloeden. Niet in de laatste plaats omdat ze een hogere commissie krijgen voor de verkoop van een bepaald contract.

Deze manier van vergelijken staan wij niet achter. Vergelijken moet volgens ons op een eerlijke, transparante en onafhankelijke manier gebeuren. Hoe doen we dat? Met het Vergelijk Keurmerk!

Vergelijkgroep B.V. heeft het Vergelijk Keurmerk opgericht met een aantal onafhankelijke vergelijkers, in samenwerking met de ACM (Autoriteit Consument & Markt). Het doel hiervan is om een gedragscode op te stellen waardoor alle vergelijkinswebsites eerlijk gaan vergelijken.

Vergelijkgroep B.V. draagt er actief aan bij dat je het Vergelijk Keurmerk op steeds meer websites zal tegenkomen. Wil je meer weten over het Vergelijk Keurmerk? Check dan de website vergelijkgroep.nl

Contact opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van deze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder! Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Algemeen

Vergelijkgroep B.V.
t.a.v. Goedkoopsteinternetprovider.nl
KVK: 66000041

Bezoek- en postadres:

Vergelijkgroep B.V.
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht

Telefoon:

030-3690396 (lokaal tarief)