Al meer dan 10 jaar zijn wij, een groep internet fanatiekelingen, actief op de vergelijkingsmarkt in Nederland. Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij jou als consument informeren over de ins- en outs van alle internet providers en de daarbij behorende abonnementen.

Onze kennis stellen wij graag beschikbaar zodat jij geld kan besparen op inmiddels een van de basis behoeftes van het leven: een internetverbinding. Wij zoeken voor je uit welke provider het goedkoopste internet aan te bieden heeft. Dit doen we op een eerlijke en transparante manier te vergelijken. We berekenen de gemiddelde maandprijs door alle kosten te verrekenen met de kortingsperiode en deze te delen door het aantal maanden in het contract. In onze vergelijker bepalen we de volgorde dan ook op basis van wie de goedkoopste internet provider is.

Contact met ons opnemen

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de inhoud op deze website, of zie je dat er bepaalde prijzen niet kloppen in de vergelijker? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deze website is onderdeel van Vergelijkgroep B.V. , specialist in internet vergelijkingswebsites.

Bezoek- en postadres:
Vergelijkgroep B.V. t.a.v. Goedkoopsteinternetprovider.nl
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht
Nederland

Telefoon: 030-3690396 (lokaal tarief)
E-Mail: Stuur ons een mail
KVK: 66000041