T-Mobile Unlimited 4G voor thuis

Vanaf 29 januari 2018 kunnen klanten bij T-Mobile een Unlimited 4G voor thuis abonnement afsluiten. En dat is goed nieuws voor wie in het buitengebied woont en maar lastig een stabiele vaste internetverbinding kan krijgen. Met Unlimited 4G voor thuis zet T-Mobile haar strategie verder voort om iedereen die in het buitengebied woont de mogelijkheid te bieden een stabiele en snelle internetverbinding te nemen. Unlimited 4G sluit je af tegen een vaste scherpe prijs van €35,- per maand. Je krijgt iedere maand 100 GB startdata en 25 Mb/s internetsnelheid.

T-Mobile 4G voor thuis

In samenwerking met haar klanten bracht T-Mobile in 2016 4G voor thuis tot stand, om daarmee een oplossing te bieden tegen een instabiele en trage internetverbinding in buitengebieden. T-Mobile richt zich met 4G voor thuis specifiek op consumenten in buitengebieden, om ook voor deze doelgroep passend internet te kunnen aanbieden.

Om T-Mobile 4G voor thuis te kunnen gebruiken heb je geen vaste internetverbinding nodig. Het abonnement is ter vervanging van een vaste internet verbinding.

Momenteel biedt T-Mobile met 4G voor thuis drie verschillende bundels aan:

  • De S bundel met 25 GB voor €30,- per maand
  • De M bundel met 50 GB voor €35,- per maand
  • De L bundel met 100 GB voor €40,- per maand

T-Mobile Unlimited 4G voor thuis

Unlimited 4G voor thuis volgt het huidige T-Mobile 4G voor thuis op. Daarmee komen de bestaande 4G voor thuis data bundels na 29 januari te vervallen.

Het T-Mobile Unlimited 4G voor thuis abonnement zal af te sluiten zijn voor een contractperiode van 12 of 24 maanden.

Met T-Mobile Unlimited 4G voor thuis, heb je overigens alleen internettoegang. Wil je ook kunnen bellen of tv kijken? Dan zul je een aparte abonnementen moeten afsluiten voor tv kijken en bellen. Een alternatief voor een televisie abonnement is een apart abonnement op een online streaming dienst, zoals T-Mobile’s eigen online TV dienst KNIPPR.

Keuze voor een 4G router of sim only

Je krijgt bij dit abonnement een Huawei 4G router, waarvoor je eenmalig €199,- p.m. betaalt. Je kunt er ook voor kiezen om de 100 GB te gebruiken met sim only. Dat is handig als je zelf een router wil aanschaffen naar je smaak.

Flinke prijsverlaging maar wel minder snelheid

Unlimited 4G voor thuis sluit je af tegen een zeer gunstige prijs van 35,- per maand. Wel wordt de internetsnelheid flink teruggeschroefd naar ‘maar’ maximaal 25 Mb/s. Met de huidige bundels van 4G voor thuis kunnen in theorie snelheden tot maximaal 300 Mb/s down en 75 Mb/s up worden gehaald.

Om 4G voor thuis als volledige vervanger te zien vast internet op plaatsen waar wel normale internetsnelheden gehaald kunnen worden, lijkt dan ook niet realistisch.

KPN Sneller Internet Buitengebied biedt ook onbeperkt data

Momenteel kun je ook bij KPN internet voor buitengebieden aflsuiten. Met KPN Buitengebied sluit je een internet abonnement met onbeperkt data af, met een gemiddelde internetsnelheid van 20 Mb/s per maand. Dit abonnement dient ter aanvulling op je vaste internetverbinding en is alleen in combinatie met vast internet af te sluiten.

Dit abonnement is kosteloos voor klanten die een vast internet abonnement van KPN afnemen. Heb je een vast internet abonnement bij een andere internet provider dan KPN? Dan betaal je €39,- p.m. KPN geeft je een gratis 4G router in bruikleen.

*Let wel op de voorwaarden of je in aanmerking komt voor internet in buitengebied.

Unlimited 4G voor thuis fair use policy

Het Unlimited 4G voor thuis abonnement biedt klanten onbeperkt data, maar heeft wel extra handelingen ingebouwd om het 4G netwerk te beschermen voor mobiel gebruik.

Klanten van T-Mobile krijgen standaard 100 GB data om mee te starten. Ga je over de 100 GB grens heen? Dan krijg je een dagbundel van 5GB. Ga je ook door je dagbundel heen? Dan moet je voor iedere gigabyte een gratis bundel aanzetten om verder te kunnen internetten. Deze strategie is vergelijkbaar met onbeperkt data voor mobiele telefonie en bovendien goedgekeurd door de Autoriteit Consument & Markt.

Ben je al klant bij T-Mobile en heb je 4G voor thuis? Dan zet je vanaf 29 januari eenvoudig je huidige 4G bundel om naar de Unlimited variant.