Eerlijk internet vergelijkenGoedkope internet providers vergelijken kan je op onze website op een eerlijke manier doen. In onze vergelijker bepalen wij namelijk de volgorde van providers op basis van wie de goedkoopste internet abonnementen heeft.

Transparant en eerlijk vergelijken

De gemiddelde maandprijs die je ziet in onze internet vergelijker is berekend aan de hand van de totale kosten waarbij de eenmalige kosten en kortingsactie in verrekend is. De totale kosten zijn vervolgens gedeeld door het aantal maanden in het contract. Zo wordt vergelijken overzichtelijk en eerlijk. Met onze vergelijker kunnen de internet providers je niet misleiden met kortlopende kortingen en zie je altijd overzichtelijk alle kosten in.

Verdienmodel van de website

Om onze website te kunnen laten bestaan hebben we bepaalde inkomsten nodig. Deze worden gegenereerd in de vorm van een commissie wanneer u als bezoeker via onze internet vergelijker naar de website van een internet provider gaat en daar een abonnement afneemt. Wij zijn echter geen onderdeel van een provider en staan los als externe partij in het vergelijken van internet abonnementen.

Vergelijk keurmerk

Door onze manier van eerlijk internet providers vergelijken mogen wij het Vergelijk Keurmerk logo dragen. Dit houdt in dat wij ons niet laten misleiden door commissie om bepaalde providers hoger in onze volgorde te plaatsen. Hierdoor kunnen we je de volgende zekerheden bieden:

  • Dagelijks de laagste prijzen
  • Onafhankelijk, objectief en compleet vergelijken
  • Uitgebreide postcodecheck
  • Je privacy wordt gewaarborgd
  • De prijsopbouw is helder en eerlijk

Het Vergelijk Keurmerk houdt toezicht op de wereld van vergelijkingswebsites en controleert of zij zich houden aan de gedragsregels die door de toezichthouder zijn opgesteld.

Het goedkoopste internet pakket vergelijken

Je kunt eerlijk vergelijken nu ook direct zelf ervaren door gebruik te maken van onze internet vergelijk module. Hieronder kan je per categorie die bij jou past op basis van je postcode achterhalen welke abonnementen, snelheden en providers beschikbaar zijn op je adres.

Alles in 1 vergelijken
Internet en TV vergelijken
Internet en Bellen vergelijken
Internet vergelijken