Goedkoopste internet provider met een welkomstcadeauFiber is de goedkoopste internet provider als we de waarde van het welkomstcadeau meerekenen. Deze provider heeft namelijk voordelig internet en de keuze tussen verschillende leuke cadeaus.

Het welkomstcadeau van internet provider Fiber

Welkomstcadeaus FiberWanneer je voor een internet, tv en bellen of internet en tv abonnement kiest van Fiber krijg je een momenteel een leuk welkomstcadeau. Bij een internet, tv en bellen abonnement heb je de keuze uit 4 verschillende cadeaus, namelijk:

  • 1 jaar gratis FOX Sports Eredivisie
  • 1 jaar lang, iedere maand € 17,50 korting Fox Sports Combo
  • Extra korting op het abonnement
  • Korting op de monteur
  • Een 2e HD ontvanger 6 maanden gratis of met € 59,95 korting

Je kan ook kiezen voor een Fiber internet en tv abonnement. De gemiddelde maandprijs van een internet en tv abonnement is gelijk aan die van een internet, tv en bellen abonnement. Bovendien is de keuze uit welkomstcadeaus bij een internet en tv abonnement beperkter. Je kan in dit geval kiezen uit 1 jaar gratis Fox Sports Eredivisie of 1 jaar Fox Sports Combo voor € 7,50 per maand. De waarde van Fox Sports Eredivisie maakt dat Fiber de goedkoopste internet provider is. Het is daarom aantrekkelijker om te kiezen voor een van de onderstaande abonnementen met internet, tv en bellen.

ProviderAbonnementMaandprijs

Fiber goedkoopste internet provider

DSL internet – 100 Mbit/s
35 tv-zenders – 12 in HD
Bellen € 0,09 p.m.
Welkomstcadeau
€ 37,86

Fiber goedkoopste internet provider

Glasvezel internet – 100 Mbit/s
35 tv-zenders – 12 in HD
Bellen € 0,09 p.m.
Welkomstcadeau
€ 52,86
De bovenstaande maandprijzen is het bedrag dat je gemiddeld betaalt voor een abonnement. Hierbij zijn de eenmalige kosten en kortingen verrekend en de totale kosten gedeeld door het aantal maanden in het contract.

Fiber is al een van de goedkoopste internet providers wanneer het gaat om snel internet. Zij bieden namelijk DSL internet aan met de hoogst haalbare snelheid van 100 Mbit/s voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast levert Fiber ook glasvezel internet. Wel is de prijs van dit abonnement een stuk hoger. Voor deze hogere maandprijs ontvang je glasvezel internet, waarmee je een hogere uploadsnelheid hebt dan bij DSL internet. De downloadsnelheid, het zenderpakket en de prijs voor bellen zijn bij beide abonnementen gelijk.

Internet providers met andere leuke extra’s

KPN en Telfort abonnement met extra'sNaast Fiber zijn er momenteel ook andere internet providers die extra’s aanbieden. Bij een internet, tv en bellen van Telfort krijg je momenteel Combivoordeel. Dit houdt in dat je maandelijks € 5,00 korting krijgt op je mobiel abonnement, wanneer je deze ook bij Telfort afneemt. KPN geeft ook leuke extra’s weg, namelijk KPN Compleet en gratis Spotify Premium gedurende de gehele looptijd van je abonnement. KPN compleet geldt wanneer je meerdere KPN abonnementen met elkaar combineert op hetzelfde adres, bijvoorbeeld een internet, tv en bellen + een mobiel abonnement. Afhankelijk van de abonnementen die je combineert krijg je met KPN Compleet de volgende extra’s:

  • € 5,00 korting op ieder mobiel abonnement bij KPN
  • Een gratis zenderpakket, waarbij je de keuze hebt uit: HBO, Pluspakket of Kidspakket
  • Bij het combineren van producten voor thuis en mobiel, krijg je een verdubbeling van het aantal MB’s en belminuten
  • Gratis bellen naar andere vaste en mobiele KPN nummers
  • De mogelijkheid om MB’s te delen met iedereen die een KPN abonnement heeft op hetzelfde adres
Met KPN Compleet krijg je, net zoals bij de combivoordeel van Telefort, € 5,00 korting op je mobiel abonnement wanneer je deze afneemt bij KPN.

ProviderAbonnementMaandprijs

Telfort goedkoopste internet provider

DSL internet – 40 Mbit/s
72 tv-zenders – 28 in HD
Bellen € 0,10 p.m.
Combivoordeel
€ 41,50

KPN goedkoopste internet provider

DSL internet – 60 Mbit/s
70 tv-zenders – 29 in HD
Bellen € 0,10 p.m.
KPN Compleet
Spotify Premium
€ 53,75
De bovenstaande maandprijzen is het bedrag dat je gemiddeld betaalt voor een abonnement. Hierbij zijn de eenmalige kosten en kortingen verrekend en de totale kosten gedeeld door het aantal maanden in het contract.

De gemiddelde maandprijs van het goedkoopste totaal abonnement van Telfort is hoger dan de gemiddelde maandprijs van Fiber. Bovendien is de internet snelheid van dit abonnement met 40 Mbit/s een stuk lager. Wel is het aanbod van tv-zenders erg uitgebreid bij Telfort. De abonnementskosten bij KPN zijn ook een stuk hoger dan die bij Fiber. Het verschil is zo’n € 15,00 per maand en hier krijg je een lagere internetsnelheid van 60 Mbit/s voor, maar wel een uitgebreider zenderaanbod. Bovendien is het welkomstcadeau bij Fiber aantrekkelijker dan bij Telfort en KPN.

De lage gemiddelde maandprijs voor DSL internet met een hoge snelheid en het mooie welkomstcadeau maakt dat Fiber momenteel de goedkoopste internet provider is met een welkomstcadeau.