Goedkoopste internet provider met een welkomstcadeauKPN is de goedkoopste internet provider als we de waarde van het combivoordeel meerekenen. Deze provider heeft namelijk voordelig internet en de keuze tussen verschillende extra’s als je mobiele telefonie met alles in 1 combineert. Bovendien kan je nu bij sommige pakketten kiezen tussen een kortingsperiode of een speakerbox t.w.v. € 250,-.

Internet providers met andere leuke extra’s

KPN en Telfort abonnement met extra'sNaast Fiber zijn er momenteel ook andere internet providers die extra’s aanbieden. Bij een internet, tv en bellen van Telfort krijg je momenteel Combivoordeel. Dit houdt in dat je maandelijks € 5,00 korting krijgt op je mobiel abonnement, wanneer je deze ook bij Telfort afneemt. KPN geeft ook leuke extra’s weg, namelijk KPN Compleet en gratis Spotify Premium gedurende de gehele looptijd van je abonnement. KPN compleet geldt wanneer je meerdere KPN abonnementen met elkaar combineert op hetzelfde adres, bijvoorbeeld een internet, tv en bellen + een mobiel abonnement. Afhankelijk van de abonnementen die je combineert krijg je met KPN Compleet de volgende extra’s:

  • € 5,00 korting op ieder mobiel abonnement bij KPN
  • Een gratis zenderpakket, waarbij je de keuze hebt uit: HBO, Pluspakket of Kidspakket
  • Bij het combineren van producten voor thuis en mobiel, krijg je een verdubbeling van het aantal MB’s en belminuten
  • Gratis bellen naar andere vaste en mobiele KPN nummers
  • De mogelijkheid om MB’s te delen met iedereen die een KPN abonnement heeft op hetzelfde adres
Met KPN Compleet krijg je, net zoals bij de combivoordeel van Telefort, € 5,00 korting op je mobiel abonnement wanneer je deze afneemt bij KPN.

ProviderAbonnementMaandprijs

Telfort goedkoopste internet provider

DSL internet – 40 Mbit/s
72 tv-zenders – 28 in HD
Bellen € 0,10 p.m.
Combivoordeel
€ 41,50

KPN goedkoopste internet provider

DSL internet – 60 Mbit/s
70 tv-zenders – 29 in HD
Bellen € 0,10 p.m.
KPN Compleet
Spotify Premium
€ 53,75
De bovenstaande maandprijzen is het bedrag dat je gemiddeld betaalt voor een abonnement. Hierbij zijn de eenmalige kosten en kortingen verrekend en de totale kosten gedeeld door het aantal maanden in het contract.